Erhverv

usp_3  Kvalitetsarbejde i​ topklasse

usp_3   Følger opgaven til dørs

usp_3  Mange års erfaring

Hos Casper Bloch Tømrerfirmaet ApS har vi gennem årene udført en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for mange forskellige virksomheder og kommuner.

Fra diverse specialopgaver til opførelse af store boligbyggerier. Vi er også gerne tilknyttet som fast tømrer til jeres virksomhed eller boligkompleks, så I altid kan få håndteret eventuelle problemer hurtigt.

Altid kvalitet

Vi har blandt andet udført opgaver for Invita, V8 Construction, Copenhagen Contemporary samt Empirical Spirits. Vi er vant til at arbejde for kunder, der stiller høje krav, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi arbejder med både hænder og sjæl og sætter en stor ære i at levere resultater, som lever fuldt op til vores kunders tilfredshed.

Tager gerne totalentreprisen

Ofte kan det være en stor fordel at have én samarbejdspartner til at stå for hele projektet, og derfor tager vi gerne totalentreprisen på jeres byggeopgave. Vi sørger for, at alt forløber, som det skal. Vi koordinerer mellem håndværkerne, samler trådene, står for overholdelse af tidsplaner, budget m.v

Går du med drømme?

Hør om dine muligheder i dag

Vi ser altid frem til at tage hånd om byggeprojekter for både nye og eksisterende kunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Casper Bloch Tømrerfirmaet ApS

Allershøjvejen 2, Hastrup, 4621 Gadstrup

Klik her for rutevejledning

Telefon​: 40 55 93 18

E-mail: casper@casperbloch.dk

CVR: 36736984